Türkçe | English

MOTOTRBO™ Sayısal Geniş Alan Kaplama Sistemleri (IPSC)

MOTOTRBO™ IP Site Connect

Kapsama alanınızı genişletin, performansınızı arttırın.

Kurumunuzun dağınık bir coğrafya üzerinde, fiziksel engellerle dolu geniş bir alan içerisinde haberleşme çözümlerine ya da çok katlı bir bina içerisinde kesintisiz kapsama alanına mı ihtiyacı var? IP Site Connect, bu gibi durumlarda, MOTOTRBO telsiz sisteminizin erişim alanını genişletmenize olanak sağlar. Bu yazılım birden fazla tek siteli sistemi standart bir IP ağı ile birbirine bağlayarak coğrafi kısıtlamalar söz konusu olmaksızın kesintisiz bir ses ve veri haberleşmesine imkân verir. IP Site Connect ile fiziksel engeller, manüel kanal seçimi, kısıtlı kapsama alanı ya da işlevsellik kaybı için endişe etmenize gerek kalmaz. Üstelik hesaba katmanız gereken aylık servis ya da erişim ücretleri de söz konusu değil. İhtiyacınız olan tek şey kapsama alanına duyacağınız gereksinim ve bir IP bağlantısı.

• MOTOTRBO, TDMA teknolojisi sayesinde, FDMA ve analog radyo telsizlerin sağladığı arama kapasitesinin iki mislini sağlamaktadır. • Mesaj (metin iletimi) ve GPS lokasyon takibi gibi veri uygulamalarını desteklemektedir.
• Statik ve gürültüyü engelleyerek net ses haberleşmesi sağlar
• Veri iletimi ve gelişmiş sinyalleşme özellikleri gibi ilave işlevlere imkân verir.
• Tamamıyla iki yıllık ürün garantisi altındadır

IP Site Connect Nedir?

MOTOTRBO’nun dijital bir özelliği olan IP Site Connect, tek bir merkezde yahut birden fazla lokasyon arasında 15 röleye kadar bağlantı yapma olanağı sunarak, anlık biçimde güvenilir bir yerel ve geniş alanlı haberleşme ağı oluşturur.* Böylelikle, kapsama alanınızdaki lokasyonlardan birinde bulunan bir kullanıcı dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir başka lokasyonunuzda bulunan kullanıcılarla işiniz açısından önem arz eden ses ve verileri paylaşabilmektedir. Bunun yanında, birbirine bitişik kapsama alanları arasında bağlantı kurarak ya da tek bir merkezdeki fiziksel engelleri bertaraf ederek sürekli geniş alan haberleşmesi tesis edebilirsiniz. Böylece, yalnızca MOTOTRBO telsizlerinin kullanıldığı bir IP ağı üzerinden ses ve veri paylaşımı yapabilirsiniz.

• Coğrafi olarak dağınık tesisler arasında ses ve veri paylaşımı
• Kullanıcıları bir IP bağlantısı üzerinden bir ağda toplayarak yüksek binalar ya da dağlar gibi pek çok yaygın fiziksel engelin olumsuz etkilerini bertaraf edin.
• Tek bir merkezde ya da birden fazla farklı lokasyonlardaki rölelerin bir ağda toplanmasına olanak sağlayarak mevcut kullanıcıların yararlanacağı kapsama alanını genişletir. 
• Sistem yöneticilerine, röleleri analog ya da dijital sisteminiz içerisinde izleme ve denetleme imkanı sağlar.
• Bir geniş alan kanalı üzerindeki tüm telsizlerin erişimini arttırarak, kullanıcıların, uzak lokasyonlardan kendi telsiz altyapıları üzerinden haberleşmesine olanak sağlar.
• Kullanıcıların, bir geniş alan sisteminin merkezleri arasında, kanalları fiziksel olarak değiştirmek zorunda kalmaksızın, kesintisiz biçimde dolaşımına imkân verir. 
• Yeni MOTOTRBO telsizlerini, röleleri, ve veri uygulamalarını ya da mevcut MOTOTRBO ekipmanını, yazılım güncellemesi ile kullanma imkanı sağlar. 
• Bir geniş alan içerisindeki herhangi bir cihazın bir sunucudan takibine ya da bu cihazlara bir sunucudan mesaj gönderilmesine olanak sağlayarak iş haberleşmenizi geliştirir.

* En fazla 15 rölenin birbirine bağlanması yoluyla IP Site Connect’in bir geniş alan ağı olarak kullanılması sistem kapasitesini arttırmaz. Kullanıcı sayısı bir kanallı bir sistem ile aynı kapasitede olup ses ve veri haberleşmesinin yoğunluğu ile belirlenir; ancak yine de bu sayede mevcut kapasitenizi dünya çapında farklı coğrafi konumlarda lokasyonlar ile faaliyet gösterecek biçimde geliştirebilirsiniz.



Dünyanın herhangi bir yerindeki MOTOTRBO kullanıcılarını birbirine bağlayın.

IP Site Connect, MOTOTRBO sistemlerinizin erişimini, sanal olarak dünyanın herhangi bir yerinde bulunan lokasyonlara ulaşacak biçimde genişletebilmektedir. Örneğin Almanya’da bir imalat tesisinde bulunan MOTOTRBO kullanıcıları gerçek zamanlı olarak birçok başka kentte, eyalette, ülkede ya da kıtada bulunan 14 başka depodaki, dağıtım merkezindeki çalışanlarla haberleşme kurabilmektedir. Ayrıca enterferans ve binalar, dağlar ya da diğer yapılardan kaynaklanan sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Tüm ihtiyacınız olan MOTOTRBO radyo-telsizleri ve her bir lokasyonda ağ tabanlı bir röledir.



Büyük yerleşkeler Yerleşke içi kapsama alanını geliştirin.

Bir yerleşke alanında, telsiz haberleşme sistemleri çeşitli lojistik ve operasyonel güçlükle karşılaşabilmektedir. Örneğin, geniş bir toplanma yerinde ya da kurumda, kullanıcılar, kendilerini meslektaşlarından etkin biçimde ayıran binaların ya da metal yapıların varlığı nedeniyle haberleşme güçlükleri yaşayabilmektedir. IP Site Connect, sisteminizi tümüyle bir IP network’ ü üzerine konumlandırıp, kesintisiz bir şemsiye benzeri kapsama alanı yaratarak bu sorunu ortadan kaldırabilir. Yerleşke içerisinde stratejik biçimde konumlandırılmış röleler sayesinde gerek iç gerekse de dış mekanlarda kesintisiz kapsama alanını ve sınırsız hareket kabiliyetini (mobilite) güvenceye alabilirsiniz. Yerleşke içerisinde bulunan kullanıcılar ses ve verileri hızlı biçimde paylaşarak, güvenlikten emniyete ve müşteri memnuniyetine kadar hemen her alanda daha iyi bir performansa ulaşır.



Tek Siteli sistemlerin kapsama Tek Site kapsama alanı alanını geliştirmek için basit bir çözüm.

IP Site Connect, MOTOTRBO telsiz kapsama alanınızı bir çok önemli yönden geliştirmektedir. Örneğin, bir ofis yahut otel gibi çok katlı bir yapının tümünde, yalnızca tipik olarak gerekli olan birkaç röle ile kesintisiz ses ve veri kapsaması sağlayabilmektedir. Otomatik merkez dolaşım özelliği ayrıca bina içerisinde hareket esnasında kullanıcıların fiziksel olarak kanal değişikliği yapma gerekliliğini de ortadan kaldırarak haberleşme ve üretkenliği ciddi biçimde arttırmaktadır.

IPSC Broşürü