Türkçe | English

Motorola TETRA


TETRA TERMINALLER

İnsanlar risk altındayken ya da hizmet sürekliliğini mutlak temin etmeniz gerektiğinde haberleşme sisteminiz bu zor göreve uygun olmak zorundadır. Kritik görev durumlarında ikinci bir şans daha söz konusu değildir.

Kamu güvenliği alanındaki 70 yılı aşan geçmişimizde, gerilimi yüksek farklı ortamlarda çalışan kullanıcılara özgü zorlukları merkeze alan bir haberleşme çözümü anlayışı benimsedik ve bunu her gün biraz daha geliştirildi. Bu anlayışın temelinde ortaklık, tasarım, bütünlük ve uzun ömürlü çözüm yatmaktadır.

Güvenmeye değer
Sizinle birlikte çalışacak ve ihtiyaç duyduğunuz çözümleri sağlayacak deneyimli ve uzman bir ortak seçin.

Kullanıma uygun tasarım
Her an, her yerde özellikli görevleri yerine getirmek için tasarlanmış komple bir ürün yelpazesi elinizin altında olsun.

Entegre Çözümler
Kapsamlı terminal aksesuarları, uygulamalar ve tamamlayıcı teknolojiler ürün yelpazelerinin olanaklı kıldığı bütünlüklü çözümler sayesinde mümkün olan en uzun vadeli performansı yakalayın.

Uzun ömürlü yapı
Ürünün gelecekte de verimli kullanımını olanaklı kılan yenileşim, kalite ve ürün desteği sayesinde teknolojik dönüm noktalarında her zaman bir adım önde olun.

Neden TETRA?
TETRA, dijital trank telsiz sistemlerine ilişkin bir Avrupa (ETSI) standardı esas alınarak geliştirilmiş ve dünya çapında pek çok kullanıcının tercih ettiği bir teknoloji haline gelmiştir.  Şu an 100'ü aşkın ülkede kullanılmakta olan TETRA kamu güvenliği, ulaştırma, kamu hizmetleri, petrol ve gaz gibi pazarlarda ve ticari ve endüstriyel kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

En büyük TETRA pazarı açık arayla kamu güvenliği pazarıdır ve bu alandaki genel eğilim, birlikte çalışabilen haberleşme olanakları sağlamak amacıyla tüm kamu güvenliği kuruluşları tarafından paylaşılan ulusal ölçekteki ağlardan yanadır. Avrupa'da, 10'dan fazla ülke kamu güvenliği için, Schengen Sözleşmesindeki yükümlülüklerin yerine getirilmesine yardımcı olan ulusal ölçekli TETRA sistemlerini kullanmaktadır.

TETRA'nın Avantaj ve Faydaları:
TETRA standardında kullanılan temel teknolojiler çok sayıda avantaj ve faydayı beraberinde getirir:

• Verimli dijital TDMA tabanlı standart. Mevcut RF spektrumunun kullanımını daha verimli hale getirir.
• Spektrum kıymetli bir kaynaktır ve TETRA'nın TDMA sinyali tek bir 25kHz kanalı içinde dört haberleşme kanalının kullanılmasını sağlar.
• Dijital sistemler, yapıları gereği gizli dinlemelere karşı daha güvenlidir. TETRA'nın kapsamlı şifreleme yetenekleriyle bir araya geldiğinde, en talepkar kullanıcıların güvenlik ve gizlilik gereksinimleri TETRA ile karşılanabilmektedir.
• TETRA kapsama alanlarının kıyısında bile mükemmel ses kalitesi sağlar.
• Ses ve veri erişiminin aynı cihaz içinde kombine edilmiş olması, iki farklı ve uyumsuz sistemin kullanılmasından çok daha kolay, daha esnek ve taşınabilir sistemler ile sahadaki çalışanlara güç verdiği gibi, daha fazla bilginin iletilmesini de sağlar.

Neden Motorola'nın TETRA Sistemleri?
Motorola dünyadaki en büyük TETRA sistem ve terminalleri tedarikçisidir ve standartların oluşturulmasına öncülük etmektedir. Motorola tüm diğer tedarikçilerden daha fazla sayıda ulusal ölçekli kamu güvenliği sistemini hizmete sunmuştur Deneyimlerimiz ve geçmiş başarılarımız, Motorola'dan ortağınız olarak emin olabileceğinize şahittir.

Motorola Tetra Terminalleri Broşürü