Türkçe | English

Sayısal ve Analog Bina İçi ve Yeraltı Haberleşme Sistemleri

Firmamız tecrübeli teknik ekibi ile her türlü tünel içi ve yeraltı telsiz haberleşme projelerini başarı ile hayata geçirmektedir. Temsilciliğini yapmakta olduğu Kanada ve Avustralya menşeili üreticilerin ürün ve ekipmanları ile güvenilir ve sağlam altyapılar kuran Tekser, projeye özel çözümler sunarak müşteri ihtiyaçlarını karşılamaktadır. 



Tekser, yüksek binalar, stadyumlar, fabrikalar, alışveriş merkezleri, galeriler gibi telsizden telsize yapılan görüşmelerin belirli bir mesafede artık yetersiz geldiği durumlarda, bina içi haberleşme sistem altyapıları kurarak, müşterilerinin haberleşme ihtiyaçlarını karşımaktadır. İhtiyaç olan kapsama alanı çerçevesinde, tecrübeli Tekser kadrosu tarafından yapılan bilgisayar ve saha ölçümleri sonucunda talep en iyi şekilde tespit edilerek kesintisiz ve güvenli haberleşme sağlanır.


Tekser kurmakta olduğu projeleri "leaky feeder" sızdırmalı koaksiyel kablo ve IP teknolojisini kullanarak network ağı (fiber, kablolu veya kablosuz ağ gibi) üzerinden altyapı ünitelerini haberleştirerek kurabilmektedir. 

Tünel ve Bina içi haberleşme projeleri müşteriye özel olarak tasarlandırıldığından ihtiyaçlarınız için lütfen firma yetkililerimiz ile irtibata geçiniz.