Türkçe | English

Sistem Tasarım ve Keşif (Survey) Hizmetleri

Telsiz Haberleşme Sistem Tasarım, Keşif Ve Kurulum Hizmetleri

Tekser sahip olduğu tecrübeli teknik kadrosu ve 1993 yılından beri gelen tecrübesi ile Analog, Sayısal DMR, telsiz haberleşme sistemleri için müşterilerinin ihtiyaçlarına özel sistem tasarımları gerçekleştirip hayata geçirmektedir.

Günümüz haberleşme ihtiyaçları uzak noktalardan ses, görüntü ve yüksek hızda veri aktarımı gerektirecek şekilde artmaktadır. Kapalı alanlar, yoğun RF yayınlarına maruz olan bölgeler, yansıma ve enterferans risklerinin yüksek olduğu bölgeler kablosuz haberleşme sistemleri için riskli alanlardır. Bu bölgelerde kurulması planlanan kablosuz haberleşme altyapıları için gerekli anten sistemlerinin tasarımları uzmanlık gerektirir.

Tekser bilgisayar ortamında gerçekleştirdiği RF ve kapasite analizlerini, istatistik sistem elverişililik oranlarını analiz ederek, bu verileri saha surveyleri neticesinde elde ettiği gerçek saha koşulları ile birleştirerek, gerçeğe uygun sistem tasarım hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır.

Telsiz haberleşme altyapılarının kapsama alanları kadar kapasite planlamaları da sistem performansının önemli bir unsurudur. SAYISAL DMR sistemleri üzerinden gerçekleştirilecek ses ve veri haberleşmesinin analiz edilmesi ve kurulacak sistem bünyesinde bulunması gereken ses ve veri kanallarının planlaması Tekser ekipleri tarafından gerçekleştirilmektedir.

Tekser, çok sayıda telsiz haberleşme altyapısının saha kurulumları kendi bünyesindeki yüksek tecrübeye sahip Teknik Servis Departmanı tarafından tamamlanmış ve tasarımlara uygun performansları ile kullanıcılarına teslim etmiştir.